Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


iPhone 6 и iWatch вероятно ще излязат през октомври – вижте подробности

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 3:43 PM

Днес слуховете за iPhone 6 идват направо от тайванската вътрешна верига за доставки и гласят, че ще има 4,7-инчова версия на телефона със защитеното стъкло Gorilla Glass, докато луксозният сапфирен дисплей е запазен за 5,5-инчовия фаблет. Поставянето на допълнителна защита на по-големия дисплей изглежда логично.

Източниците твърдят, че от 4,7-инчовия модел са поръчани 60 милиона единици, докато от 5.5-инчовия iPhone е предвидено да се доставят не повече от 10 милиона броя.


Твърди се още, че дисплеите ще бъдат направени от JDI и LG, с евентуално увеличаване на производството на 5,5-инчовия вариант, веднага след като LG започнат да произвеждат сензорни екрани от сапфир.

Друга интересна клюка, която източниците на веригата за доставки съобщиха, е за предстоящия изключително удобен за носене iWatch от Apple. Според тях устройството включва здравни и фитнес проследяващи функции, които ще се връзват добре с вече обявените здравни приложения (Health App) в IOS 8.

Интересно е, че доставчиците твърдят, че една от частите за iWatch идва с иновативно сребърно нанопокритие, което е използвано в устройството, но какви точно ползи ще донесе то остава да видим.

Що се отнася до обявяването на тези три Apple иновации – очакваме ги в края на третото тримесечие на 2014 г. Това означава, че 4.7-инчовият, 5.5-инчовият iPhone, както и iWatch, може би ще се появят в последната седмица на септември, както беше миналата година с iPhone 5s.

Очевидно слуховете са си слухове, но източникът е натрупал някаква слава за надеждност, така че нека да видим какво ще се получи накрая.