Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


Samsung Galaxy S4 и Galaxy S5 ще получат ъпдейт до Android 4.4.3 KitKat

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 3:36 PM

Някои Android устройства, като моделите на Nexus и Google Play, вече са актуализирани до Android 4.4.3. Сега е време и други устройства да получат ъпгрейда.


Според изтекъл документ става ясно, че Samsung е приключил тестването на ъпдейта Android 4.4.3 KitKat за моделите Galaxy S 5 SM-G900F и SM-G900H. Компанията е завършила окончателно изпитванете на актуализацията за Galaxy S4 LTE-A модел.

Очаква се Samsung Galaxy S5 да получи Android 4.4.3 по-късно този месец, първо за отключените апарати. По-старият модел на флагмана, Samsung Galaxy S 4, може да олучи актуализацията през следващия месец. От компанията не са забравили и по-старите устройства. Телефони като Galaxy Mega 5.8, Galaxy Mega 6.3 и Galaxy Grand 2 също ще получат актуализация до KitKat, като е възможно да пропуснат ъпдейта Android 4.4.2 напълно и да получат директно 4.4.3. Това би могло малко да забави ъпдейта и той да пристигне не през юни, а през следващия, юли месец.

За отбелязване е, че Android 4.4.3 KitKat актуализацията е частично обновяване от Android 4.4.2 KitKat и носи подобрения в сигурността и различни корекции на грешки, така че не очаквайте преработен интерфейс или нови приложения. Освен това, Google ще донесе още няколко поправки с новата си актуализация, която включва поправки за загуба на връзка за данни, произволни рестартирания, пропуснати обаждания и различни бъгове на камерата.

Не забравяйте да проверите отново за повече информация за предстоящата актуализация Android 4.4.3 KitKat.