Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


Motorola Moto X +1 показан в 30-секундно видео

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 3:33 PM

След Motorola Moto X, изглежда, че базираната в САЩ компания (собствеността на която се изтъргува от Google към Lenovo наскоро) се подготвя за нейното продължение, известно ни просто като Moto X+1.

Не са много характеристиките, разкрити за предстоящия флагман на Motorola, но имаме усещането, че нещата са на път да се променят. С любезното съдействие на TK Tech News, 30-секунден видеозапис на предполагаемия Moto X+1 е вече реалност, а ние имаме първия по-убедителен поглед към устройството. Видеото е също толкова творческо, както беше и за оригиналния Moto X.

В случай, че се чудите защо видеото е с лошо качество, това е с цел да се защити самоличността на устройството, което, според източника, може да се използва за определяне на точния лийкър. За щастие, това очевидно е само първото от пет предстоящи Moto X+1 видеа, така че ние ще следим внимателно и веднага щом се появи нещо ново, ще ви информираме.

Според предварителната информация, с която разполагаме, смартфонът ще бъде оборудван със Super AMOLED дисплей с резолюция 1920 x 1080 пиксела. Умният телефон ще бъде захранван от четириядрен процесор Snapdragon 800, който работи на 2,3 GHz тактова честота и ще бъде с графичен ускорител Adreno 330. Оперативната памет, с която ще разполага Moto X+1, е 2 GB, а вътрешната 16, 32 или 64 GB и, както почти всички модели вече, ще може да бъде разширена чрез допълнителни карти памет с microSD слот. За тези от вас, които обичат да запечатват любимите си моменти, устройството ще разполага с 12-мегапикселова основна камера, а видео разговорите си ще може да проведете благодарение на предната 2-мегапикселова камера.

Очаква се Motorola Moto X+1 да бъде представена официално някъде около края на месец август или началото на септември.