Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


LG G Pad 7.0 съвсем скоро и у нас, следват G Pad 8.0 и 10.1

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 3:32 PM

Компанията LG е потвърдила, че първият таблет от новата гама G Pad ще влезе в продажба в Европа от тази седмица. Първоначално само 7-инчовият модел ще бъде достъпен за закупуване през тази седмица, но производителят от Южна Корея заяви, че устройствата от 8 и 10.1 инча ще последват G Pad 7.0 и ще излязат "през следващите няколко седмици".

Обявени през май, триото таблети споделя някои общи характеристики, като например включването на Knock Code, интелигентна клавиатура и опростен LG интерфейс, но има малки разлики в хардуера.

7-инчовият модел ще дойде с дисплей с резолюция 1280 х 800 пиксела, четириядрен процесор, работещ на 1.2 GHz тактова честота, 1GB RAM, 8 GB памет за съхранение, а за снимките ще се погрижи 3-мегапикселова камера. Батерията е с капацитет 4000 mAh. Двата по-големи модела ще предлагат същата резолюция на дисплея, процесорът е същия, но ще разполагат с два пъти повече място за съхранение, 16 GB и ще са оборудвани с 5-мегапикселови камери. Всички таблети разполагат със слот за microSD карти памет, чрез които потребителите ще могат да увеличиат пространството за съхранение. Батерията на 8,9-инчовия модел е почти същата като на G Pad 7.0 – 4200 mAh, а на моделът с 10.1-инчовия дисплей е с по-голям капацитет – 8000 mAh. Операционната система, с която работят таблетите, е Android 4.4.2 KitKat.

И трите устройства ще бъдат на разположение в черно, бяло, червено, оранжево или синьо.

Компанията не уточни точно кои европейски страни ще бъдат първите, които ще получат 7-инчовия LG G Pad 7.0, но се надяваме, че няма да се забави пристигането му у нас.