Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


HTC Butterfly 2 4G сертифициран оттайванския еквивалент на FCC

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 3:28 PM

Изглежда компанията HTC напоследък често е в новините за много спекулации с различни устройства. В най-скоро време ще стартира и следващата версия на успешното устройство на HTCHTC Butterfly.

HTC Butterfly устройствата са серия фаблети от HTC, но се предполагаше, че кръгът ще бъде затворен след стартирането на HTC One 2 и други по-големи телефони в портфолиото на HTC. Въпреки това, изглежда компанията е решила да промени съдбата на Butterfly S.

Необявеният все още Butterfly 2 4G е получил сертификат от NCC (Национална комисия по комуникации). Това е тайванския еквивалент на FCC за САЩ. Номерът на модела е B810x и телефонът ще има поддръжка за GSM, WCDMA LTE 700 MHz, LTE 800 MHz и LTE 1900 MHz. Според NCC, устройството ще предлага NFC, Bluetooth и WLAN свързаност. Макар че нищо не се знае за дизайна на Butterfly 2, ние се надяваме, че HTC запазва високия клас и той ще изглежда подобно на предшественика си.

Сертифицирането от NCC показва, че устройството може да започне да се продава в Азия много скоро. Производителят все още има HTC One (M8) като водещ телефон, както и HTC One (M8) Prime и те ще останат, за да се борят с LG G3 и Samsung Galaxy S5 за първото място сред най-продаваните Android устройства това лято.

HTC Butterfly 2 4G притежава 5-инчов дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела. Този модел се захранва от четириядрен процесор Snapdragon 801, който работи на 2.5 GHz тактова честота, с 2 GB оперативна памет и 16 GB памет за съхранение. Основната камера на телефона е 13 MP, а за видео разговори е предвидена 5-мегапикселовата предна камера.

Говори се, че телефонът ще дебютира в множество цветове, а ние предполагаме, че ще стартира през третото тримесечие на 2014 година.