Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


Може ли захранваният с платформата Odin LG Liger да бъде продължението LG G Flex?

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 3:27 PM

Някъде през месец април беше съобщено за мистериозен телефон, наречен LG Liger. Както се оказва, това може да е кодово име за нов смартфон, подготвен от производителя, който ще бъде задвижван от собствения чип Odin на LG. Слухове отпреди броени дни гласят, че телефон с номер на модела LG-F490, ще се превърне в първия смартфон на компанията LG, захранван от платформата Odin.

И така, какво точно е LG Liger? LG G3 "Prime", захранваната със Snapdragon 805 версия на сегашния флагмански Android телефон на производителя, се смята, че е LG-F460L. Въз основа на номера на модела, това би означавало, че Liger ще бъде най-висок модел и ще се захранва от най-висок клас процесор. Тези размишления неминуемо водят до извода, че LG Odin е чип от високо ниво.

От корейската компания потвърдиха, че че LG G Flex 2 ще бъде на разположение през втората половина на годината. В същото време, LG Vu 4 също се очаква да види бял свят по някое време през последните 6 месеца на годината. Всъщност, всеки един от тези модели може да е LG Liger LG-F490L. Докато LG може би не са искали да рискуват с платформата Odin за LG G3, те биха могли да използват собственат си платфирма за новите продължения на LG G Flex и LG Vu.

През април, както вече споменахме, се говореше, че устройството с номер на модела LG-F450, ще бъде LG Liger. Тогава се появиха и някои предполагаеми спецификации като резолюцията на екрана, която, ако това е едно и също устройство, би трябвало да бъде 1080 x 1920 (FHD) пиксела. Споменаха се и камерите - 13 MP основна и 2 MP предна. Оперативната памет, с която разполага устройството, е 3 GB, а паметта за съхранение 32 GB.

Остана да изчакаме и да видим дали и кога ще излезе този нов смартфон от корейския производител.