Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


BlackBerry Manitoba с 8 GB RAM?

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 3:25 PM

Наскоро се заговори за ново устройство BlackBerry с кодово име Manitoba, което е наследник на Z30 и е доказано, че съществува по време на събитие на BlackBerry в Лондон. Предполагаме, че всички умират да чуят нещо за този нов смартфон Manitoba.

Това е първият по рода си 64-битов BlackBerry. Сега вече знаем малко повече и за характеристиките на устройството. Новият BlackBerry Manitoba разполага с 5.2-инчов Full HD дисплей, който поддържа резолюция до 2160p, а също така възпроизвежда видео материал в резолюция 4K UHD. Чипът MSM 8994 е Qualcomm Snapdragon 810, който ще бъде представен през четвъртото тримесечиена настоящата година. Той е 64-битов осемядрен процесор, работещ на 2.5 GHz с Adreno 430 GPU. Германски източници твърдят, че оперативната памет, с която разполага телефона, е цели 8 GB, а батерията му е с капацитет от 3300 mAh. Интегрираният контролер на паметта може да се справи ефективно с LPDDR4 памет до 3,2 GHz. Операционната система, с която се задвижва Manitoba е 10.3.1.

Освен всичко това, той трябва да бъде оборудван с камера от 13 MP, която е с OIS технология (оптична стабилизация на изображението), същата както при Windermere.

Очаква се новият умен телефон да излезе през третото тримесечие на 2015 г.

Всъщност тази информация ни хвърля в недоумение, особено тези 8 GB RAM. Факт е, че ако информацията се окаже вярна, ще имаме в ръцете си не телефон, а чудовищно мощно устройство, по-мощно от много настолни компютри, които използваме у дома или на работа.

Вие какво мислите? Привлече ли новият сматфон и вашето внимание?

Остана да чакаме и да видим кое от това ще се окаже вярно и с какво още ще ни изненада BlackBerry.