Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


Появиха се снимки на Huawei Ascend D3, ще е с минимална декоративна рамка

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 10:36 PM

Един от смартфоните от Ascend D серията на китайския производител на мобилни телефони Huawei, за който се говореше по-рано тази година, носи името Ascend D3 и вече разполагаме с малко повече информация за него. Смартфонът е бил забелязан в бенчмарка AnTuTu с кодвото име Huawei H300. Появиха се и първите снимки на устройството и ако да говорим за характелистиките му, то този телефон е истински флагман.

Дългоочакваният D3, който пристига да замени миналогодишния Ascend D2, се предполага, че ще бъде оборудван с дисплей с резолюция 1080p, но действителният размер все още не е известен. Смартфонът ще се захранва от осем-ядрен процесор HiSilicon Kirin 920, който включва четири ядра на 1.8 GHz честота и четири ядра на 1.5 GHz тактова честота. В същото време, предстоящият мобилен телефон ще пристигне на пазара с 2 GB двуканална DDR3 RAM, както и с 16 GB вградена памет.

Очаква се Huawei Ascend D3 да разполага с 13-мегапикселова основна камера, която ще бъде в състояние да записва видео във Full HD резолюция. Той ще бъде придружен от предна 5-мегапикселова камера за видео разговори.

Дизайнът изглежда изключително красив и много сходен с този на HTC M8. По-интригуващото относно телефона, обаче, е фактът, че той се характеризира с изключително тесни горни и долни декоративни рамки, в допълнение към почти несъществуващи странични такива.

Очаква се устройството да бъде пуснато в Китай следващия месец, а скоро след това да се появи и на други пазари. Говори се също, че Huawei работи върху Quad HD смартфон, но това устройство едва ли ще се появи по-рано от месец септември.