Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


HTC One M8 в два нови цвята – розов и електриково синьо

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 10:35 PM

В началото на май тайванският производител HTC представи новия си флагман HTC One M8, който е по-новият вариант на One M7. Припомняме, че One M7 беше обявен за смартфон на годината през 2014 г. от GSMA. Съвсем ествествено, очакванията към последния флагман бяха големи и той като че ли ги оправда.

Първоначално One M8 излезе с метален копус, който е голяма гордост за компанията, в три цвята – тъмносиво, сребристо и златисто. Днес вече има два нови цветови варианта – розов и електриково син.

Производителят може би е предвидил розовия цвят за нежната част от потребителите. На практика, устройството не е никак лошо на външен вид, хваща окото, различно е. Като се има предвид, че зад него се крият страхотните функции на One M8, можем да заключим, че това е страхотен избор за телефон.

Няколко дни след розовата версия на One M8 се появи и негова електриково синя версия. Дизайнът ѝ е същия като на основните три варианта, в които презентираха устройството. Този цвят беше използван и за цветови вариант на HTC One M7, затова е логично да го видим и тук.

Двата нови цвята ще бъдат пуснати на пазара съвсем скоро, а сега ще ви припомним някои от спецификите на HTC One M8.

Външният вид на смартфона е прекрасен и стилен. Екранът му е 5-инчов с резолюция 1080p Full HD. Дисплеят е SuperLCD3 с покритие против надраскване Gorilla Glass 3. Досещате се, че изображението е изключително качествено, цветно и по-ярко, отколкото при оригиналния One. Операционната му система е Android 4.4 KitKat с обновения Sense 6.0. Камерата е 4 мегапиксела с технологията UltraPixel. Пикселите в сензора са с по-голям размер от стандартно очакваните, което им позволява да улавят до 300% повече светлина, така че би трябвало да доставят по-високо качество, особено при ниска осветеност.

Процесорът на HTC One M8 е четириядрен Snapdragon 801, работещ на честота 2.3 GHz. Системната памет е 2 GB RAM, а вградената 16 GB, от които на разпложение на потребителите са полововината. За сметка на това обаче е предвиден слот за microSD слот за карти с капацитет до 128 GB + 50 GB безплатно място в облака с услугата Google Drive. Батерията на M8 е с капацитет 2600 mAh.

Сега остава само да изберете любимия си цвят, да изчакате да бъде пуснат в продажба и да започнете да комуникирате!