Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


Изтече снимка на мини версията на флагмана Samsung Galaxy S5 - Galaxy S5 mini

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 10:33 PM

Samsung пусна мини версии на смартфоните си Galaxy S III и S 4, така че има логика в слуховете, че компанията ще пусне и умалена версия на S5, нали? Сега вече има и доказателство за това.

Снимка на Samsung Galaxy S5 мини току-що изтече чрез официалната интернет страница на компанията в Обединеното кралство. Номерът на модела е SM-G800.

А ето и какво ни показва снимката. Очевидно е, че Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 , или както компанията Samsung реши да го нарече, ще запази същия дизайн като на флагмана Galaxy S5. Той ще дойде в още повече цветови варианти - бял, черен, син, жълт и златен. Естествено, той ще бъде съвместим с наскоро представените Gear 2 и Gear Fit аксесоари, но ще бъде лишен от пулсомера, който можем да намерим в по-големия му събрат.

Според последните данни за спецификациите, размерът на екрана на мини варианта на Galaxy S5 ще бъде 4.5 инча Super AMOLED дисплей с резолюция 720p. Другите слухове относно характеристиките на Galaxy S5 Mini посочват, че операционната система, с която ще работи устройството ще бъде Android 4.4 KitKat, а процесорът ще е четириядрен Snapdragon. За вашите снимки ще се погрижи 8-мегапикселова задна камера, а видео разговорите могат да се провеждат с 2-мегапикселовата предна камера. Оперативната памет, с която ще разполага S5 Mini, според слуховете, ще е 1.5 GB, а вградената памет за съхранение – 16 GB. Батерията ще бъде с капацитет 2100 mAh. Не е известно дали и мини вариантът ще бъде прахо- и водоустойчив (IP67).

Все още няма информация кога Galaxy S5 mini ще бъде официално представен. Ако тази снимка наистина е на мини версията, а Samsung подготвят официалната страница на устройството, то премиерата трябва да се случи много скоро.