Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


Забелязан е нов бюджетен телефон на Samsung. Устройството е с 4,3-инчов екран и Android 4.4.2

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 10:29 PM

Изглежда, че компанията Samsung работи върху ново нискобюджетно устройство, което ще бъде захранвано от операционна система Android 4.4 KitKat. Телефонът с номер на модела SM-G350E е бил изпратен в Индия за тестване.

SM-G350E е устройство, което позволява работа с две сим карти за повече удобство. Екранът е с диагонал 4,3 инча, а процесорът е двуядрен ARM Cortex A7 и работи на 1,2 GHz тактова честота. Смартфонът разполага с 1 GB оперативна памет и 8 GB памет за съхранение. За тези от вас, които искат да запечатат любимите си момента и места, ще се погрижи 5-мегапикселова VGA предна камера, а видео разговорите си ще може да проведете като използвате 0,3-мегапикселовата предна камера.

Моделът с номер SM-G350E е забелязан и в сайта на Samsung, където се потвърждава резолюцията на устройството 800 × 480 пиксела и софтуера Android 4.4.2, с който се захранва умния телефон.

Други слухове относно характеристиките на предполагаемото Samsung устройство включват акселерометър, както и Bluetooth, GPS и Wi-Fi възможности за свързване.

Всъщност, според слуховете, Samsung прибягва до производството на нискобюджетния умен телефон, за да може да се конкурира с популярния модел на Motorola Moto Е, който беше пуснат на пазара по-рано този месец и стана моментален хит, благодарение на прилична комбинация от цена и характеристики.

Както споменахме по-горе, устройството е било внесено за тестване, а не за продажби на дребно, така че към този момент не можем да кажем със сигурност кога се очаква да се появи на пазара. Със сигурност обаче, щом това стане, ще настъпи и борба с Moto E за позиции.

А вие кой от двата нискобюджетни телефона бихте предпочели?