Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


HTC One M8 Ace "Vogue Edition" ще бъде представен официално на 3 юни в Китай

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 10:27 PM

По-евтината версия на One M8 на компанията HTC може да бъде представена по-рано, отколкото си мислим. Информация, идваща от Китай, носи слухове, че смартфон, който се нарича Vogue Edition, ще бъде представен на 3 юни. Това ще бъде по-евтина версия на флагманския смартфон на компанията One M8. Съобщава се, че снимки на предполагаемия HTC One M8 Ace показват телефона с "модерно облечени жени." Според публикациите, идеята на тази реклама е да покаже, че това, което е модерно, не трябва да бъде скъпо.

Новото устройство е с пластмасов корпус и спецификациите му включват 5-инчов Super LCD 3 екран и предлага 1080 х 1920 пиксела резолюция. Под капака на смартфона се крие четириядрен процесор Snapdragon 801 и 2 GB оперативна памет. Моделът ще се предлага с възможност от 16 GB или 32 GB памет за съхранение и слот за microSD карта памет с капацитет 128 GB, която ще може да се използва от тези, които се нуждаят от повече място за съхранение на своите файлове. Батерията е с капацитет 2600 mAh, а HTC One M8 Ace е оборудван с предни мощни BoomSound високоговорители. Новият моден смартфон ще пристигне с инсталирани операционна система Android 4.4 и Sense 6.0. Вариантът Ace тясно следва дизайна на HTC One и HTC One Mini 2.

HTC One M8 Ace "Vogue Edition" разполага само с една основна камера, която е 13 MP. Телефонът не разполага и с ultrapixel датчик.

Както беше споменато по-горе, очаква се смартфонът да бъде показан на потребителите през следващата седмица – на 3 юни, в Китай. Като цветови варианти, устройството ще се предлага в бяло, черно, синьо и червено.

Остана съвсем малко време и ще разберем дали всъщност новият "Vogue Edition" е именно очаквания HTC One M8 Ace.