Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


Samsung представи новите таблети Galaxy Tab 3

Публикувано на 6th Jun 2013 @ 2:13 PM

samsung-galaxytab3-8inch.jpg

    Samsung представи 8-инчов и 10-инчов таблет Galaxy Tab 3, които ще бъдат на разположение в световен мащаб още този месец.

    8-инчовият Galaxy Tab 3 ще бъде с 1.5GHz двуядрен процесор и 1,5 GB RAM, с операционна система Android 4.2. Новият таблет ще се предлага с 16GB и 32GB вътрешна памет за съхранение, която може да бъде разширена с microSD карта памет до 64GB. Той е оборудван с 5-мегапикселова основна и 1.3-мегапикселова предна камера.

samsung-galaxytab3-10inch.jpg

   10-инчовата версия на Galaxy Tab 3, от друга страна, ще бъде с 1.6GHz двуядрен процесор и 1GB оперативна памет. Тази версия също ще има варианти в 16GB и 32GB , отново с опреационна система Android 4.2 и възможност за увеличаване на вътрешната памет с microSD карта до 64GB. Неговите камери ще са малко по-слаби, като ще използва 3​​-мегапикселова основна и 1.3-мегапикселова предна камера.

    Samsung са позиционирали новият 8-инчов Galaxy Tab като подобрена версия на 7-инчовия модел с допълнителни функции, като улеснено четене в различни условия на осветеност и гледане на видео и слушане на музика с много по-добро качество.

    От друга страна, Samsung определя 10.1-инчовия Galaxy Tab като повече за развлечения в дома, който да споделим със семейството. Освен с "цялостния софтуер пакет от видео, музика и снимки", новият таблет е снабден с "интелигентно" дистанционно и TV изход (известни още като MHL възможности). Това му позволява да се използва като устройство за контрол на вашия медия център и като идеален таблет за игри.