Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Таблети-бг


IPAD пораства: 128GB версия на таблета на Apple започва от $ 799

Публикувано на 29th Jan 2013 @ 7:30 PM

IPad на Apple удвои размера си. Не, не физическия размер на таблета, удвояват размера на съхранение за тези, които търсят повече пространство за файлове, снимки, видео, презентации и книги.

Точно както прогнозираха слуховете, Apple вече ще предлага 128GB версия на 9.7-инчов IPAD, който преди това беше на разположение само в 16GB, 32GB и 64GB варианти. Моделът ще изглежда точно както сегашния IPAD с Retina Display и черно-бели цветови варианти.

Защо да добавите повече пространство за съхранение? Директорът на маркетинг отдела на Apple Фил Шилер, обясни в изявление, че все повече хора използват своите iPad-и, повече отколкото техните персонални компютри. "Всеки ден те намират повече причини, за да работят, учат и играят на своите iPad-и, отколкото на от старите си компютри", допълва Шилер. "С два пъти повече капацитет за съхранение и несравним избор на над 300 000 местни приложения IPAD, фирмите, преподавателите и хората на изкуството, вече ще имат дори повече причини да използват своите IPAD-и за цялия си бизнес и лични нужди.

Таблета с 128GB, WiFi версия на IPAD ще бъде на разположение във вторник, 5 февруари за $ 799, а модел с клетъчна свързаност ще влезе в продажба същия ден за $ 929.